Persbericht

UPLUS gaat samenwerken met KwadrantGroep


KwadrantGroep heeft gekozen voor samenwerking met UPLUS op het gebied van de farmaceutische dienstverlening. Beide bedrijven omarmen de filosofie om zorg aan de cliënten vooral lokaal en dichtbij te houden. Zo ontstaat een krachtige samenwerking.

UPLUS gaat de totale farmaceutische dienstverlening, denk aan het maken van uniforme afspraken met apotheken, het waarborgen van de medicatieveiligheid en proces optimalisaties organiseren voor onder andere de verpleeghuizen van de KwadrantGroep. Voor de lokale farmaceutische zorg werkt UPLUS samen met Pharmium apotheek in Drachten, apotheek Burgum in Burgum, apotheek Camminghaburen en apotheek Bilgaard in Leeuwarden. Na een zorgvuldige implementatie is de overgang naar UPLUS op 1 februari 2019.

De centrale rol van UPLUS als spil in de farmaceutische dienstverlening met daarbij de lokale apothekers voor de zorg dicht bij de cliënten van de KwadrantGroep geven UPLUS een meerwaarde. De levering van medicatie gebeurt vanuit apotheken in Drachten, Burgum en Leeuwarden. Dit houdt de zorgverlening lokaal en hierdoor kan er snel geschakeld worden”, aldus Jan Maarten Nuijens, Voorzitter Raad van Bestuur KwadrantGroep.

 

Over KwadrantGroep

De KwadrantGroep biedt een totaalpakket aan ouderenzorg en bestaat uit de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Zorgmaatwerk en servicepakket PluZ.

Contact

Meer weten? Neem contact op met Thea Eringa:
tel.   06 2166 3265
mail 


 

Onze diensten

Bent u geïnteresseerd in wat UPLUS voor u kan betekenen?

Bekijk het uitgebreide aanbod >